Bog & idéThomas Gjurup

Bøger skrevet af Thomas Gjurup

Læs mere om Thomas Gjurup
1 produkter
1 produkter
Hit House
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hit HouseThomas Gjurup
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Hit House

Mere om Thomas Gjurup

Der findes mange bøger fra Thomas Gjurup online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Gjurups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slagelse-rock & Høng-tråd" udgivet af Roskilde Museum¤i samarbejde med Ragnarock, Museet for pop, rock & ungdomskultur - "Hit House" udgivet af HER&NU - "Bornholm on the rocks" udgivet af Danmarks Rockmuseum. Roskilde Museum. Bornholms Tidende - "Hit House" udgivet af HER og NU

Bøger af Thomas Gjurup

Thomas Gjurup har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Thomas Gjurup bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Gjurup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Gjurups "Slagelse-rock & Høng-tråd"

Hos Bog & idé er "Slagelse-rock & Høng-tråd" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Roskilde Museum¤i samarbejde med Ragnarock, Museet for pop, rock & ungdomskultur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Thomas Gjurup "Hit House"

Det er muligt at købe Thomas Gjurups "Hit House" som e-bog. Hvis du køber "Hit House" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er HER&NU, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Gjurup