Bog & idéThomas Meinert Larsen

Bøger skrevet af Thomas Meinert Larsen

Læs mere om Thomas Meinert Larsen
2 produkter
2 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Thomas Meinert Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Thomas Meinert Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Adipositas" udgivet af Gyldendal

Thomas Meinert Larsens bøger

Du kan købe to bøger af Thomas Meinert Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Larsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Meinert Larsens "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Adipositas" af Thomas Meinert Larsen

Hos Bog & idé er "Adipositas" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Meinert Larsen