Bog & idéThorvald Pedersen

Bøger skrevet af Thorvald Pedersen

Læs mere om Thorvald Pedersen
1 produkter
1 produkter
Kemien bag gastronomien
Kemien bag gastronomienThorvald Pedersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Kemien bag gastronomien

Mere om Thorvald Pedersen

Thorvald Pedersen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Molekylær gastronomi" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Kemien bag gastronomien" udgivet af Gyldendal

Bøger af Thorvald Pedersen

Du kan bestille fire bøger af Thorvald Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Pedersens bøger fås i et udvalg af formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskets ernæring" af Thorvald Pedersen

"Menneskets ernæring" kan købes som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er -, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Thorvald Pedersen

"Menneskets ernæring" kan købes som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Menneskets ernæring" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorvald Pedersen