Bog & idéTina Høegh

Bøger skrevet af Tina Høegh

Læs mere om Tina Høegh
3 produkter
3 produkter
Mundtlighed og fagdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mundtlighed og fagdidaktikTina Høegh
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Mundtlighed og fagdidaktik
Fagdidaktik i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i danskEllen Krogh
305,96 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i dansk
Creativity and Continuity
Creativity and ContinuityAndreas Stæhr
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Creativity and Continuity

Mere om Tina Høegh

Tina Høegh har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Høeghs bogudgivelser.
Bøgerne fra Tina Høegh findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mundtlighed og fagdidaktik" udgivet af Akademisk Forlag - "Fagdidaktik i dansk" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Creativity and continuity" udgivet af U Press

Bøger af Tina Høegh

Tina Høegh har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Høeghs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Høegh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tina Høeghs "Mundtlighed og fagdidaktik"

Det er muligt at købe Tina Høeghs "Mundtlighed og fagdidaktik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tina Høegh "Fagdidaktik i dansk"

Det er muligt at købe Tina Høeghs "Fagdidaktik i dansk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Høeghs serie "Didaktik". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Høegh