Bog & idéTine Ravn

Bøger skrevet af Tine Ravn

Læs mere om Tine Ravn
1 produkter
1 produkter
Sociologisk teori - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologisk teori - en grundbogMads P. Sørensen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologisk teori - en grundbog

Mere om Tine Ravn

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Tine Ravn. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ravn.
Bøgerne fra Tine Ravn udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kirkehistoriske Samlinger 2021" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Brødremenigheden" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Kirkehistoriske Samlinger 2020" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Strategies for life" i serien "Politicas ph.d.-serie" udgivet af Politica - "Grib ind" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Sociologisk teori - en grundbog" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Tine Ravns bøger

Du kan bestille seks bøger af Tine Ravn her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Tine Ravn fås i flere formater. Ravn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tine Ravns "Kirkehistoriske Samlinger 2021"

Hos Bog & idé er "Kirkehistoriske Samlinger 2021" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Brødremenigheden" af Tine Ravn

Hos Bog & idé er "Brødremenigheden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Ravn