Bog & idéTom Børsen

Bøger skrevet af Tom Børsen

3 produkter
3 produkter
50 Samfundstænkere
50 SamfundstænkereSøren Flinch Midtgaard
929,95 DKK
Indbundet
(0)
50 Samfundstænkere
Fagets videnskabsteori
Fagets videnskabsteoriHanne Andersen (red.)
79,95 DKK
Paperback
(1)
Fagets videnskabsteori
Fødevareetik
FødevareetikHugo F. Alrøe
279,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik

Mere om Tom Børsen

Der er mange bøger skrevet af Tom Børsen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Børsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fagets videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Naturvidenskab, dannelse og kompetence" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Naturvidenskab, dannelse og kompetence" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Tom Børsen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Tom Børsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Tom Børsen bøger i flere formater. Bøgerne af Børsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fagets videnskabsteori" af Tom Børsen

"Fagets videnskabsteori" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Fødevareetik" af Tom Børsen

"Fødevareetik" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Børsen