Bog & idéTom Vater

Bøger skrevet af Tom Vater

Læs mere om Tom Vater
1 produkter
1 produkter
Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh
Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom PenhTom Vater
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh

Mere om Tom Vater

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Tom Vater. På listen nedenfor finder du Vaters seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Angkor Wat" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Tom Vater

Tom Vater har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Vater kommer bare som hæftet. Vaters bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Angkor Wat" af Tom Vater

"Angkor Wat" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Vaters serie "Moon Handbooks". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

"Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh" af Tom Vater

"Angkor Wat: Including Siem Reap & Phnom Penh" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Vaters serie "Moon Handbooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Vater