Bog & idéTorben Jensen

Bøger skrevet af Torben Jensen

Læs mere om Torben Jensen
4 produkter
4 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Inspiration
InspirationTorben Jensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Inspiration
Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter
Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter Torben Jensen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter
Word 2010 - genvejstaster
Word 2010 - genvejstasterTorben Jensen
30,95 DKK
PDF
(0)
Word 2010 - genvejstaster

Mere om Torben Jensen

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Torben Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Jensen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inspiration" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Den store gevinst" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Højesteret og retsplejen" udgivet af GadJura - "Ligningsloven 2012" udgivet af Torben Jensen - "Serviceloven 2012" udgivet af Torben Jensen - "Word 2010 - genvejstaster" udgivet af eLex - "Introduktion til tekstbehandling" udgivet af Samfundslitteratur - "Ovenlys på mørke dage" i serien "Ovenlys-serien" udgivet af Credo. i samarbejde med Agape - "Bæredygtig energi" udgivet af GO Forlag - "Når vinden vender" udgivet af Torben Jensen - "Man skal ta´ den vej mågerne flyver" udgivet af Bornholmerbussen i kommission hos Bornholms Tidende - "Speedy Gonzales rider igen" udgivet af Teaterforlaget Drama

Bøger skrevet af Torben Jensen

Der er 13 tilgængelige udgivelser af Torben Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Torben Jensen kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jensen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torben Jensens "Inspiration"

Det er muligt at købe Torben Jensens "Inspiration" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter " af Torben Jensen

"Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter " er til salg som ebog. Hvis du køber "Den store gevinst – og andre krøniker fra et havregrynskvarter " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Jensen