Bog & idéTrine Hartmann Grosen

Bøger skrevet af Trine Hartmann Grosen

Læs mere om Trine Hartmann Grosen
5 produkter
5 produkter
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)Elin Kristensen
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)

Mere om Trine Hartmann Grosen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Trine Hartmann Grosen. På listen nedenfor ser du Grosens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. PAU" udgivet af Gyldendal

Bøger af Trine Hartmann Grosen

Du kan bestille otte bøger af Trine Hartmann Grosen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Trine Hartmann Grosen kan købes i samtlige formater. Trine Hartmann Grosen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Hartmann Grosens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Det er muligt at købe Trine Hartmann Grosens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Grosens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sosu - Trin 1" af Trine Hartmann Grosen

Hos Bog & idé er "Sosu - Trin 1" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Grosens serie "Sosuserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Hartmann Grosen