Bog & idéTue Hartmann

Bøger skrevet af Tue Hartmann

Læs mere om Tue Hartmann
1 produkter
1 produkter
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere
BOEGERTILSTAERKPRIS
OCD - Sygdom og behandling. For behandlereHjalti Jonsson
458,96 DKK
Indbundet
(0)
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere

Mere om Tue Hartmann

Tue Hartmann har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" af Tue Hartmann

Det er muligt at købe Tue Hartmanns "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hartmann, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tue Hartmann