Bog & idéWilliam Ury

Bøger skrevet af William Ury

Læs mere om William Ury
1 produkter
1 produkter
Få 'ja' når du forhandler
Få 'ja' når du forhandlerWilliam Ury
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Få 'ja' når du forhandler

Mere om William Ury

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af William Ury. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Urys nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gør nej til ja - når du forhandler" i serien "Valbygårds-serien" udgivet af Gyldendal - "Få 'ja' når du forhandler" udgivet af Gyldendal Business

Mere om William Urys bøger

William Ury har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Ury som hæftet. Bøgerne af Ury er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

William Urys "Gør nej til ja - når du forhandler"

"Gør nej til ja - når du forhandler" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Valbygårds-serien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Få 'ja' når du forhandler" af William Ury

Hos Bog & idé er "Få 'ja' når du forhandler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
William Ury