Dåbsgaver

-

Find den perfekte barnedåbsgave

Barnets bog

En oplagt dåbsgave kunne være ”Mine første år”, som er en traditionel barnets bog. Heri er der en lomme til en hårlok, en ramme til billeder, og selvfølgelig plads til at udfylde en masse information om alt det barnet oplever i de første år. Man kan også vælge at give en ting som mor og far kan få brug for f.eks. bøger om barnets udvikling i de første leveår, og hvilke ting de skal være særligt opmærksomme på i barnets forskellige faser. Det er også oplagt at give barnet en bibel i dåbsgave. Herunder finder du et udvalg af bibler i børnevenlig udgave f.eks. ”Den store bibel for børn” og ”Mini-biblen”. Herigennem kan barnet lære om den kristne tro, på en let og forståelig måde. 

Eventyr

Her hos os kan du finde masser af skønne børnebøger og eventyr, som dåbsbarnet kan få læst højt af mor og far. Vi kan blandt andet anbefale ”Børnenes H.C. Andersen”, som indeholder mange af de skønne klassiske eventyr. 

Den perfekte dåbsgave

Køb en bog, som barnet vil elske i mange år

Børnebøger

Udvalget af børnebøger er stort og der er rig mulighed for at finde nogle gode bøger som egner sig til de helt små. Den klassiske Halfdans ABC er altid en sikker vinder, og den finder du her på siden sammen med en masse andre skønne børnebøger. Bøgerne kan bruges både som underholdning og læring, da barnet via bøgerne kan lære om f.eks. dyr, sprog, og de allerførste ord. 

Peter Pedal

De klassiske Peter Pedal bøger er altid et hit hos de mindste, og disse bøger vil kunne skabe glæde og begejstring op igennem barndommen. Peter Pedal er en nysgerrig lille abe, som kommer ud på en masse eventyr sammen med sin menneskeven.  For mange forældre vil bøgerne bringe gode minder fra deres egen barndom. 

Salmebøger