Bog & idéFirmagaver

Firmagaver

1 produkter
1 produkter
Airfryer-julebogen
Airfryer-julebogenBritt Andersen
119,95 DKK
Indbundet
(0)
Airfryer-julebogen

Firmagaver

Vi har samlet et godt udvalg her på siden med inspiration til firmagaver, vi mener, er gode gaver, der vil glæde dine kolleger. Her kunne det være en god bogsamling eller et par klassiske brætspil, som virksomheden kan forære væk.

I stedet for den klassiske kurv med vin, øl og søde sager, som hurtigt er væk igen, kan virksomheden give boggaver eller brætspil, som varer længere og giver et godt minde, hvor man husker, hvilken sammenhæng man fik det i.

Som en del af en virksomhed kan du her samle en pakke sammensat af flere forskellige dele, som alle jeres kolleger kan få i gave, for eksempel årets spil, som er meget populært og som kan spilles igen og igen samt en af årets bestsellerbøger. 

Den årlige julegave

Hvert år giver virksomheder over hele landet deres medarbejdere julegaver. Her kan det for nogle firmaer være udfordrende at finde på kreative alternativer, og mange ender med at give det samme år efter år, hvilket kan være ret kedeligt for deres ansatte. En kurv med  lækre delikatesser og noget vin, som mange firmaer giver til deres ansatte, er jo ikke dårligt, men kunne det ikke være sjovt at prøve noget helt andet?

Hvis virksomheden skulle være lidt mere opfindsom, kan I sammensætte et udvalg af flere forskellige valgmuligheder, så deres ansatte selv vælge deres sammensatte firmajulegave. Her kan de eventuelt vælge imellem 4 eller 5 ting. Dette kunne være nogle af de nyeste bøger som et meget oppe i tiden, både biografier, krimier eller madbøger - eller nogle af de populære brætspil, som de kan nyde med deres familie og venner.

Denne måde at give firmajulegaver på, ser man også flere og flere steder. Virksomheden har nogle forskellige valgmuligheder, som deres ansatte kan vælge imellem. På den måde får alle ansatte den firmajulegave, de helst kunne tænke sig, da vi alle har forskellige behov og ønsker.

Firmagaver til ansatte

Der er mange gode anledninger til, at en virksomhed viser deres taknemlighed overfor deres medarbejdere i form af en gave. Det kan være, at de er så heldig at have ansatte som har været hos dem i mange år, hvor det er det tid til at fejre jubilæum. Her kan firmaet vise deres betænksomhed, og hvor meget de sætter pris på deres medarbejder ved at give en firmagave, som vil interessere dem – en firmagave, som forhåbentligt oprigtigt vil glæde kollegaen. Firmagaver er også oplagte for at markere eventuelt sølvbryllup, runde fødselsdage eller gennemførte elevforløb og efteruddannelser.

Måske har I en ansat, som elsker at bage i sin fritid, hvor det kunne være oplagt at forære en god kogebog med madinspiration. Eller måske har I en kollega, som holder af en god krimi. Med andre ord har vi masser af bud på personlige firmagaver til ansatte, som ud over at markere dagen samtidig også viser, at I værdsætter jeres ansatte og ved, hvad der vil glæde netop denne kollega. Det er en oplagt måde at pleje forholdet mellem arbejdspladsen og medarbejderen.

Tradition for gaver til dine ansatte

Der er mange gode grunde til at give dine medarbejdere gaver. Det giver et mentalt skulderklap, hvilket er utrolig vigtige for de ansatte. Vi har alle brug for et skulderklap indimellem, da det styrker arbejdsglæden. At vide at vi gør det godt på arbejdspladsen, betyder rigtig meget for os, fordi vi bruger så mange af vores timer på vores arbejde og dermed skal have det godt der. Alle har godt af at få noget ros en gang imellem, det skader slet ikke, tværtimod – vi får selvtillid og mod på at fortsætte det gode arbejde.

Derfor skal vi holde fast i traditionen med at give firmagaver, da det viser medarbejderen, at ledelsen sætter pris på dem og deres arbejde.