Mere offline

Ofte vælger vi de moderne online aktiviteter med vores børn, fordi vi savner inspiration til måder, vi kan være sammen på. Vores børn er selv blevet vant til at prioritere den digitale verden, hvor de er "sammen på afstand". Vi har samlet en masse gode idéer til dig, som gerne vil være nærværende på den gammeldags facon.

Spil mere, har du glemt, hvor sjovt det er?

Dyrk tiden sammen offline med sjove spil

Mere offline

Kvalitetstid er vigtigt for os alle. Mange af os tager tiden alene med et device i hånden, når dagen er omme. I stedet for at sidde hver for sig i sofaen og scrolle henover opdateringer og ligegyldige tilbud, kunne du overveje at indføre offline-tid derhjemme.
 
Prøv at opfordre alle i hjemmet til at tale sammen uden TV, mobiler og tablets inden for rækkevidde. Mærk den rare følelse af ro og nærvær. Der findes nemlig rigtig mange måder, du kan skabe kvalitetstid med familien uden at være digital. Sammen vil I opleve kvalitetstid i form af uforstyrret hygge, samhørighed og opmærksomhed på hinanden.  
 

Form med fantasi

Der er utallige muligheder for at bruge fantasien med Silk Clay og Foam Clay. Silk Clay er en helt glat modellervoks, hvor Foam Clay er små kugler polystyren i en klistret masse. Du kan hæfte både Foam Clay og Silk Clay på glas, metal, lærred, træ og flamingo. Lav en sjov nøglering, et fint motiv i ramme, pynt en gaveæske, en gren, eller en urtepotteskjuler, forsiden af en notesbog eller skab de sjoveste figurer uden på vat, eller flamingokugler. Sæt en træpind op i din figur og brug den som pynt ved dine blomster og planter. Pynt gaveæsken med silkebånd og similisten og sæt øjne og fjer på figurerne. Når de fantasifulde kreationer er færdige, sætter du dem på et stykke plastik og lader dem stå i ca. et døgn til massen er hærdet. 

Læs bøger sammen

Køb ind online og brug tiden sammen offline til de gode læseoplevelser

Stryg et bogmærke

Midt i højtlæsningen opstår der måske behov for et bogmærke. Lav et lille personligt bogmærke med en enhjørning af perler i dine yndlingsfarver. Vi lover dig, at du som voksen kan blive tryllebundet i den kreative proces sammen med dine børn.

Det er hyggeligt at sidde sammen og bruge fantasien til flotte perleplader med mønstre i azurblå, pastel pink, fushia, sølv, neonpink og perler med glitter. Indstil strygejernet til bomuld og læg et stykke bagepapir ovenpå motivet. Stryg omhyggeligt frem og tilbage ovenpå papiret og vær forsigtig med at komme til at vippe strygejernet, så perlerne smelter. Fra Hamas store perlekollektion kan du få midi-perler i 64 forskellige farver. 

 

 

Mærk verden stå stille

Køb HAMA online med gratis fragt til din lokale Bog & idé