Bog & idéAmber Davies

Bøger skrevet af Amber Davies

Læs mere om Amber Davies
2 produkter
2 produkter
Triggerpunkt-terapi
Triggerpunkt-terapiClair Davies
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Triggerpunkt-terapi
Triggerpunkt-terapi
Triggerpunkt-terapiClair Davies
79,95 DKK
EBOG
(0)
Triggerpunkt-terapi

Mere om Amber Davies

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Amber Davies. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Davies.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Triggerpunkt-terapi" udgivet af Gyldendal - "Triggerpunkt-terapi" udgivet af Gyldendal

Amber Davies' bøger

Amber Davies har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Davies' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Davies er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amber Davies' "Triggerpunkt-terapi"

Hos Bog & idé er "Triggerpunkt-terapi" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Triggerpunkt-terapi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Triggerpunkt-terapi" af Amber Davies

Det er muligt at købe Amber Davies' "Triggerpunkt-terapi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amber Davies