Bog & idéChristian Coff

Bøger skrevet af Christian Coff

Læs mere om Christian Coff
3 produkter
3 produkter
Fødevareetik
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødevareetikHugo F. Alrøe
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik
Madsociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MadsociologiSteen Nepper Larsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Madsociologi
Smag for etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smag for etikChristian Coff Christian Coff
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Smag for etik

Mere om Christian Coff

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Christian Coff. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Coffs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Smag for etik" i serien "Politik, ret & samfund" udgivet af Museum Tusculanum - "Madsociologi" udgivet af Gyldendal - "Smag for etik" i serien "Politik, ret & samfund" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Christian Coffs bøger

Du kan finde fire bøger af Christian Coff her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Christian Coff kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Coff inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fødevareetik" af Christian Coff

Hos Bog & idé er "Fødevareetik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Smag for etik" af Christian Coff

"Smag for etik" kan købes som pdf. Endnu en af Christian Coff skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Politik, ret & samfund". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Coff