Bog & idéCoffee Collective

Bøger skrevet af Coffee Collective

Læs mere om Coffee Collective
3 produkter
3 produkter
Grundbog i god kaffe
Grundbog i god kaffeCoffee Collective
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i god kaffe
Grundbog i god kaffe
Grundbog i god kaffeCoffee Collective
169,95 DKK
EBOG
(0)
Grundbog i god kaffe
Grundbog i god kaffe
STREAM
Grundbog i god kaffeCoffee Collective
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Grundbog i god kaffe

Mere om Coffee Collective

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Coffee Collective. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Collective.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i god kaffe" udgivet af People'sPress - "God kaffe" udgivet af People's Press¤The Coffee Collective

Mere om Coffee Collectives bøger

Du kan finde to bøger af Coffee Collective her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Collectives bøger som indbundet. Bøgerne af Collective er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grundbog i god kaffe" af Coffee Collective

Det er muligt at købe Coffee Collectives "Grundbog i god kaffe" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"God kaffe" af Coffee Collective

Det er muligt at købe Coffee Collectives "God kaffe" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er People's Press¤The Coffee Collective, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Coffee Collective