Bog & idéPeter Zeuthen

Bøger skrevet af Peter Zeuthen

Læs mere om Peter Zeuthen
4 produkter
4 produkter
Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik 1Leif Bøgh-Sørensen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Konserveringsteknik 1
Frysning
FrysningLeif Bøgh-Sørensen
38,95 DKK
PDF
(0)
Frysning
Køling
KølingLeif Bøgh-Sørensen
33,95 DKK
PDF
(0)
Køling
Konserveringsteknik 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konserveringsteknik 2Leif Bøgh-Sørensen
450,95 DKK
Hæftet
(0)
Konserveringsteknik 2

Mere om Peter Zeuthen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Peter Zeuthen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Zeuthens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strålingskonservering" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Tab i næringsværdi" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kvalitet og holdbarhed " i serien "Konserveringsteknik 1" udgivet af Samfundslitteratur - "Kemisk konservering" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Saltning" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Konserveringsteknik 1" udgivet af DSR Forlag - "Konserveringsteknik 2" udgivet af DSR forlag

Peter Zeuthens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Peter Zeuthen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Zeuthens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Zeuthen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Zeuthens "Strålingskonservering"

Det er muligt at købe Peter Zeuthens "Strålingskonservering" som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Peter Zeuthen. Bogen er med i Zeuthens serie "Konserveringsteknik 2". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Peter Zeuthen "Tab i næringsværdi"

"Tab i næringsværdi" findes på den digitale boghylde som pdf. Endnu en af Peter Zeuthen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Zeuthens serie "Konserveringsteknik 2". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Zeuthen