Bog & idéSimon Weisdorf

Bøger skrevet af Simon Weisdorf

Læs mere om Simon Weisdorf
5 produkter
5 produkter
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
Anti-inflammatorisk topform på 4 ugerMartin Kreutzer
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
Velsmurt hjerne
Velsmurt hjerneMartin Kreutzer
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Velsmurt hjerne
Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost.
Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost.Martin Kreutzer
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost.
Velsmurt
VelsmurtMartin Kreutzer
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Velsmurt
Velsmurt
VelsmurtMartin Kreutzer
179,95 DKK
EBOG
(0)
Velsmurt

Mere om Simon Weisdorf

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Simon Weisdorf. På listen nedenfor har du de nyeste af Weisdorfs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger" udgivet af Politikens Forlag - "Velsmurt hjerne" udgivet af JP/Politikens Hus - "Velsmurt" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Velsmurt" udgivet af Politikens Forlag - "Maratonkogebogen" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Simon Weisdorfs bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Simon Weisdorf hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Simon Weisdorf kommer i samtlige formater. Weisdorfs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Simon Weisdorfs "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger"

Hos Bog & idé er "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Velsmurt hjerne" af Simon Weisdorf

Hos Bog & idé er "Velsmurt hjerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af JP/Politikens Hus.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Weisdorf