Bog & idéSøren Frank

Bøger skrevet af Søren Frank

Læs mere om Søren Frank
10 produkter
10 produkter
Det perfekte match
Det perfekte matchHenrik Yde og Søren Frank
299,95 DKK
Hardback
(1)
Det perfekte match
Søren Franks Bourgogne
Søren Franks BourgogneSøren Frank
499,95 DKK
Indbundet
(3)
Søren Franks Bourgogne
Champagne
ChampagneSøren Frank
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Champagne
Vinen til maden
Vinen til madenSøren Frank
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Vinen til maden
Barolo
BaroloSøren Frank
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Barolo
Proust og tegnene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Proust og tegneneGilles Deleuze
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Proust og tegnene
Champagne
STREAM
ChampagneSøren Frank
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Champagne
Champagne
ChampagneSøren Frank
159,95 DKK
EBOG
(1)
Champagne
Passage 90
Passage 90Adam Paulsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Passage 90
Proust og tegnene
Proust og tegneneGilles Deleuze
129,95 DKK
EBOG
(0)
Proust og tegnene

Mere om Søren Frank

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Søren Frank. På listen nedenfor har du de nyeste af Franks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søren Franks vinskole" udgivet af Aschehoug - "Det perfekte match" udgivet af Curryinahurry - "Champagne" udgivet af People'sPress - "Champagne" udgivet af Berlingske - "Champagne" udgivet af Berlingske Media Forlag - "Vinen til maden" udgivet af Politikens Forlag - "Vinene fra Bourgogne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Indvandreren i dansk film og litteratur" udgivet af Spring - "Giganternes skuldre" udgivet af People'sPress - "Giganternes skuldre" udgivet af People’sPress - "Salman Rushdies kartografi" i serien "University of Southern Denmark studies in literature" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Salman Rushdies kartografi" i serien "University of Southern Denmark studies in literature" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Vinen til maden" udgivet af Politikens Forlag - "Vinene fra Bourgogne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Barolo" udgivet af Berlingske Media Forlag

Søren Franks bøger

Søren Frank har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Søren Frank bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Frank skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Søren Franks vinskole" af Søren Frank

"Søren Franks vinskole" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.

"Det perfekte match" af Søren Frank

Det er muligt at købe Søren Franks "Det perfekte match" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Curryinahurry.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frank