Bog & idéSkole

Tinka

4 produkter
4 produkter
Tinka plys crazy cat
Tinka plys crazy cat Børneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Tinka plys crazy cat
Tinka plys rosa prinsesse kat
Tinka plys rosa prinsesse kat Børneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Tinka plys rosa prinsesse kat
Tinka lilla plys kanin
Tinka lilla plys kanin Børneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Tinka lilla plys kanin
Tinka rosa plys ræv
Tinka rosa plys rævBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Tinka rosa plys ræv

Tinka

Hos Tinka ligger det primære fokus på god ergonomi, høj funktionalitet og smukt design. Tinka begyndte i Norge i 2003 og henvender sig primært til børn og unge med talrige skoleartikler og gavekoncepter. Tinka er af nordisk design og producerer blandt andet skoletasker, penalhuse, madkasser og fine nøgleringe – såvel funktionelt skolegrej som sjove accessories.

Bliv skoleklar med Tinka

Hos Bog & idé kan du hurtigt blive skoleklar med Tinkas skoleartikler. Her finder du de mest essentielle ting dit barn får behov for, så barnet kan komme godt fra start. Tinka har et bred udvalg af, blandt andet, flotte og seje skoletasker, fine og sjove penalhuse og smarte 0,5l vandflasker. Tinka penalhuse, såvel som deres madkasser og skoletaske, kommer i flere forskellige farver, med seje og søde motiver, alt efter hvad der falder i din og dit barns smag.

Tinka har både skoletasker til drenge og til piger. Tinka har både lilla skoletasker og sorte skoletasker, såvel som lyserøde og blå skoletasker, alle med flotte og seje motiver. Hvad enten du er til enhjørninge eller gaming, regnbuer eller fodbold.

Du kan købe Tinka penalhuse med eller uden plys, alt efter hvad dit barn foretrækker. Uanset hvad du vælger, er Tinka penalhuse pakket med alt det dit barn skal bruge til skolestart, det vil sige blyanter, saks, viskelæder og lineal, med mere.

Køb Tinka hvis du vil have kvalitet for pengene. Med Tinka kan du købe billige skoletasker til børn, eller et billigt penalhus, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Mens det naturligvis er muligt at bruge Tinka som en børnehavetaske, eller som en skoletaske dit barn kan vokse med, anbefales det, at du køber en skoletaske, som passer på dit barns ryg nu og her. En børnehavetaske, ligesom en skoletaske, må ikke være for stor til barnets ryg.

Tinka skoletasker

Tinka skoletasker er designet med øje for komfort, trafiksikkerhed og kvalitet til en rimelig pris. Tinka har gjort det til deres fornemmeste opgaver at sørge for, at du ikke behøver gå på kompromis med hverken brugbarhed eller pænt design, når det kommer til skoletasken. Skoletaskerne er rummelige og har flere lommer så dit barn kan få plads til både panelhus og drikkedunk, uden, at tasken bliver for klodset og ubalanceret.

Ergonomisk skoletaske

Tinka skoletasker er designet til at tilgodese dit barns ergonomiske behov. Skoletaskens ryg, såvel som skulderselerne, er behageligt polstrede. En skoletaske til børn må helst ikke blive for tung – og der skal ikke meget mere end et par kilo til før vægten kan blive et problem. Polstring i skolerygsække til børn er med til at afhjælpe problemet og gør rygsækken mere behagelig for dit barn. Derudover har skoletasken både mavebælte og brystrem, samt justérbare stropper. Det er med til at give dit barn nødvendig støtte, så skoletaskens tyngde kan blive bedre fordelt og ikke udelukkende sidder i skuldrene og ryggen.

Sikker i trafikken

Trafiksikkerheden er vigtigt. Rådet For Sikker Trafik anbefaler, at du træner dit barn i at begå sig sikkert i trafikken og gør dig selv til et godt eksempel. Derudover er det en god idé at øve skolevejen – og naturligvis vælge en skolevej, som mindsker kontakten med trafik og behovet for at krydse trafikerede veje.

Før eller senere kommer dit barn til at gå ud i trafikken uden dit opsyn. Hvis du sørger for at forberede dem godt, kan du føle dig mere sikker. Men ud over træning er det vigtigt, at dit barn kan ses af de tungere trafikanter. Det drejer sig selvfølgelig mest om vintermånederne og de mørke timer af døgnet, men vejret kan også have en stor indflydelse på dit barns synlighed. For at øge dit barns trafiksikkerhed er skoletasker fra Tinka designet med intet mindre end 13 separate 3M reflekser. Reflekserne finder du blandt andet for enden af stropperne, på den måde kan reflekserne nemmere bevæge sig rundt og gøre dit barn bemærket. Dertil kommer større reflekser på skoletaskens top, bund og seler. På den måde hjælper Tinkas skoletaske med at gøre dit barn mere synligt fra flere forskellige vinkler.

Når vejret er vådt, har dit barn mulighed for at beskytte tasken med det medfølgende regnslag. Skoletaskens regnslag er lavet af et reflekterende materiale, så dit barns synlighed ikke hæmmes af vejret.