Bog & idéBøger

Sylvia Day bøger rækkefølge

Sylvia Day

Sylvia Day er en amerikansk forfatter, der er kendt for at skrive romantiske romaner og erotisk skønlitteratur. Hun opnåede bred popularitet med sin "Crossfire"-serie. Serien følger det lidenskabelige og tumultagtige forhold mellem hovedpersonerne Gideon Cross og Eva Tramell. Sylvia Day har også skrevet andre romantiske romaner, noveller og serier inden for forskellige undergenrer af romantik og har vist sin alsidighed som forfatter. Selvom hun især er kendt for sin nutidige romantik og erotisk skønlitteratur, har hun udforsket historisk og paranormal romantik i hendes forfatterskab.

Rækkefølge på Crossfire-sagaen

Crossfire-sagen af Sylvia Day er en erotisk kærlighedsfortælling om det intense og passionerede forhold mellem Eva Tramell og Gideon Cross.

Eva starter sin karriere hos det anerkendte reklamebureau Crossfire, hvor hun møder den karismatiske og succesfulde forretningsmand Gideon. Deres møde antænder straks en gnist, men deres forhold bliver udfordret af de mørke hemmeligheder, de begge bærer på fra deres fortid.

Crossfire-sagaen bør læses i kronologisk rækkefølge, da bøgerne følger den spændende udvikling i Eva og Gideons romantiske forhold. Parret står over for en række prøvelser, der truer med at rive dem fra hinanden, men de kæmper ufortrødent for deres kærlighed og for at overvinde deres indre dæmoner.

Sylvia Day formår at skabe en engagerende og inspirerende fortælling, der holder læserne fanget fra start til slut. Med sin positive og entusiastiske tone formår hun at skabe et univers, hvor læserne kan leve sig ind i karakterernes følelser og oplevelser.

Crossfire-sagaen er et must-read for alle bogelskere, der er på udkig efter en spændende og lidenskabelig kærlighedshistorie. Gennem serien udforsker Sylvia Day temaer som tillid, forsoning og kærlighedens styrke. Så hvis du er klar til at blive revet med af en intens og følelsesladet fortælling, så er Crossfire-sagaen det perfekte valg for dig.

Crossfire bøgerne i rækkefølge:

1. Blottet for dig (2012)

2. Spejlet i dig (2012)

3. Bundet til dig (2013)

4. Fanget af dig (2014)

5. I et med dig (2016)

#1

Blottet for dig

Gideon Cross kom ind i mit liv lige så pludseligt og uventet som et lyn i mørket. Han var uimodståelig - smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv.

Læs mere
#2

Spejlet i dig

Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden, ødelagt og forpint indvendigt. Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham.

Læs mere
#3

Bundet til dig

Da Eva Tramell og Gideon Cross støder ind i hinanden i Crossfire-bygningen i New York, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende, men begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold.

Læs mere
#4

Fanget af dig

De forsøger at holde sammen på deres helt nye ægteskab, som hurtig kommer under angreb fra fortidens spøgelser og nutidens fordømmelse. Kendere af serien vil desuden får sig få sig lidt af en overraskelse her i fjerde bog.

Læs mere
#5

I et med dig

Gideon Cross. At blive forelsket i ham var det nemmeste, jeg nogensinde har gjort. Det skete øjeblikkeligt. Fuldstændigt. Endeligt. At blive gift med ham var en drøm, der gik i opfyldelse. At forblive gift med ham er mit livs kamp.

Læs mere

Selvstændige bøger af Sylvia Day

Sylvia Day har foruden bøgerne i Crossfire-sagen skrevet en række selvstændige bøger, der er mindst lige så romantiske og erotiske fortællinger, som vi kender dem fra Crossfire universet. Heri formår hun at berøre komplicerede og menneskelige følelser som ensomhed og længsel på en måde, så det som læser er nemt at identificere sig med karaktererne – og derudover er de spækket med massevis af brandhed romance.

Var du vild med Crossfire eller elsker du bare bøger, der giver dig farve i kinderne, så er Sylvia Days selvstændige bøger et oplagt valg som din næste læseoplevelse.

Sylvia Day bøger i rækkefølge:

1. Syv års længsel (2013)

2. Hvad du ønsker (2014)

3. Stolthed og lyst (2014)

4. Tryllebundet (2014)

5. Sommerfugl i frost (2019)

#1

Syv års længsel

En lun sommeraften i 1800-tallets England, kun ganske få timer før sit bryllup, bliver lady Jessica Tarley vidne til et optrin, som hun sent skal glemme. Hun ser den unge Alistair Caulfield i en voldsomt intim scene med en langt ældre kvinde!

Læs mere
#2

Hvad du ønsker

Nicolas trækker Stephs navn i firmaets nisseleg, og nu gælder det bare om at finde den perfekte gave til den kvinde, han har fantaseret om i månedsvis. En aften finder han ved et tilfælde en sammenkrøllet ønskeseddel på gulvet, og Nicholas er ikke længere i tvivl om, at han får en glædelig jul. Ønskesedlen tilhører nemlig Steph, og det eneste, hun ønsker sig, er ham – på alle tænkelige måder.

Læs mere
#3

Stolthed og lyst

Eliza Martin er arving til en familieformue og forfølges af den ene lykkeridder efter den anden. Da hun bliver offer for et udspekuleret komplot, der går ud på at presse hende til at gifte sig og dermed give afkald på sin retmæssige arv, hyrer hun forbryderjægeren Jasper Bond til at opspore bagmændene.

Læs mere
#4

Tryllebundet

Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte.

Læs mere
#5

Sommerfugl i frost

For første gang er Teagans liv stabilt. Hun er glad, har et godt job og gode venner. Men så møder hun Garrett Frost. Han er en naturkraft, og hun genkender hans dæmoner, men fristelsen er for stor.

Læs mere