Bog & idéDorte Stokholm

Bøger skrevet af Dorte Stokholm

Læs mere om Dorte Stokholm
4 produkter
4 produkter
Natur og udeliv
Natur og udelivDorte Stokholm
309,95 DKK
Hæftet
Natur og udeliv
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
Pædagogik i skole og fritid
Early Childhood Education
Early Childhood EducationKlaus Thestrup
339,95 DKK
Hæftet
Early Childhood Education

Mere om Dorte Stokholm

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Dorte Stokholm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Stokholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Natur og udeliv" udgivet af Gyldendal - "Early Childhood Education" udgivet af Gyldendal

Bøger af Dorte Stokholm

Du kan købe fire bøger af Dorte Stokholm her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Stokholm som hæftet. Stokholms bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogik i skole og fritid" af Dorte Stokholm

Det er muligt at købe Dorte Stokholms "Pædagogik i skole og fritid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogik i dagtilbud" af Dorte Stokholm

Hos Bog & idé er "Pædagogik i dagtilbud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Stokholm