Bog & idéJan Frederiksen

Bøger skrevet af Jan Frederiksen

Læs mere om Jan Frederiksen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
549,95 DKK
Indbundet
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Jan Frederiksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jan Frederiksen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Mere om Jan Frederiksens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jan Frederiksen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jan Frederiksen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Frederiksens "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Jan Frederiksens "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Jan Frederiksen

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Frederiksen