Bog & idéKnud Illeris og samarbejdspartnere

Bøger skrevet af Knud Illeris og samarbejdspartnere

Læs mere om Knud Illeris og samarbejdspartnere
1 produkter
1 produkter
Læring i arbejdslivet
Læring i arbejdslivetKnud Illeris og samarbejdspartnere
389,95 DKK
Hæftet
Læring i arbejdslivet

Mere om Knud Illeris og samarbejdspartnere

Der er blot én bog af Knud Illeris og samarbejdspartnere tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Læring i arbejdslivet". Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk. "Læring i arbejdslivet" er desuden udgivet i serien "Learning Lab Denmark".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Knud Illeris og samarbejdspartneres "Læring i arbejdslivet"

Hos Bog & idé er "Læring i arbejdslivet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af samarbejdspartneres serie "Learning Lab Denmark". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

Endnu en af Knud Illeris og samarbejdspartnere fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Illeris og samarbejdspartnere