Bog & idéSidsel Eriksen

Bøger skrevet af Sidsel Eriksen

Læs mere om Sidsel Eriksen
1 produkter
1 produkter
Historie 7
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historie 7Erik Dehn
378,95 DKK
Indbundet
Historie 7

Mere om Sidsel Eriksen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sidsel Eriksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Eriksens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søster Silfverbergs sorger" udgivet af Spektrum - "Historie 7" i serien "Historie 7-9" udgivet af Gyldendal

Mere om Sidsel Eriksens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sidsel Eriksen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Eriksens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Eriksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Søster Silfverbergs sorger" af Sidsel Eriksen

Det er muligt at købe Sidsel Eriksens "Søster Silfverbergs sorger" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Spektrum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Historie 7" af Sidsel Eriksen

"Historie 7" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Historie 7-9". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Eriksen