Årets bøger 2018

Renée Toft Simonsen har elsket bøger, siden hun var helt lille, og hun kunne næsten ikke vente til sidste time om fredagen, når dansklæreren i 2. klasse læste højt af Frændeløs. “Jeg elsker at læse og læser meget. Jeg er fra generationen før internet, så jeg gik på biblioteket, fra jeg var helt lille. Jeg elskede den verden, bøgerne repræsenterede. Fantasien, der var ubegrænset.Folk, der kunne flyve, blive usynlige eller bare klare hele verden uden at være bange.”

HVORFOR ER DET SÅ VIGTIGT AT LÆSE?
- Fordi det er sjovt, oplysende, meningsskabende og bevidsthedsudvidende. Sammen med børn er det vildt hyggeligt. Det giver en anden slags samvær, end når man ser en god film sammen. Når du læser, skaber du selv billederne. Så bliver de dine egne, og du motionerer din hjerne i stedet for at få billederne foræret. 

HVAD ER DET, GODE BØGER KAN?
- Du kan lære noget om dig selv og om andre mennesker. Om hvem vi er. Hvordan vi bor sammen, vores moral og etik, hvad der gør, vi måske er på kant med noget, hinanden,
samfundet. Man kan føle sig genkendt i bøger og genkende andre, hvilket er meningsfyldt, når vi skal bo på samme planet alle sammen. 

Krimi og spænding 2018

Sæt bare forventningerne højt

Skønlitteratur 2018

Køb online - gratis levering til butik

Biografier 2018

Køb online - gratis levering til butik

Historiske bøger 2018

Køb online - gratis levering til butik

Kultur og fritid 2018

Køb online og få leveret gratis til butik

Årets bøger 2018

Året går på hæld og det er tid til at se tilbage på det år der er gået, og kaste et blik på alle de fantastiske bøger der er udkommet i det forgangne år.

I løbet af 2018 er der udkommet et væld af gode bøger - fantastiske, sjove, rørende, morsomme, dramatiske, spændende bøger, som alle har det til fælles, at de sætter gang i tankerne, og udfordrer læsernes fantasi og indlevelsesevne.

Der er udkommet nogle af de bedste biografier, som fortæller den spændende historie om et fascinerende menneske. Der er skrevet flotte biografier om både levende og døde. Vi har mistet nogle store personligheder i 2018, og nogle af disse kan du også læse om.

For de læsere det foretrækker krimier, har 2018 været et kanon bog år. Der er udkommet et stort antal krimier, og flere af dem har været længe ventet af de trofaste fans og læsere. De bedste krimier fra år 2018 kan ses her på siden. Kast dig over det store udvalg og find din næste store læseoplevelse her.

De bedste skønlitteraturbøger er naturligvis også at finde her på siden. Skønlitteratur er en stor alsidig genre, som appellerer til mange forskellige slags læsere, og der er virkelige udkommet mange gode skønlitterære bøger i 2018.

Det skønne og magiske ved bøgernes verden er at man kan forsvinde ind i en anden tid, et andet rum, en anden verden. De mest overnaturlige ting kan finde sted, alt imens du sidder på sofaen med en god kop kaffe. Her på siden har vi samlet årets bøger, så du nemt og overskueligt kan udse dig dine favoritter ud fra de bøger, der har opnået stor popularitet i årets løb.

Der kan ikke siges nok gode ting om at læse – det styrker hukommelsen, fantasien, visualiseringen og indlevelsesevnen. Bøgernes verden kan appellere bredt til alle dine forskellige sindstilstande – de kan gøre dig glad, sur, ked af det, lykkelig, rasende, medfølende og meget meget mere.

Bøgernes verden er konstant ekspanderende, og udvalget af bøger er uendeligt. Der er så at sige noget for enhver smag og enhver læser. Tag et kig på årets bøger 2018 her og lad dig friste.