Julebag

julebag2

Mange af os sukker allerede længe før december efter duften af julebag med julekrydderier. Pebernødder, klejner, vaniljekranse, jødekager og brunkager er noget af det julebag, som vi i Danmark har stor tradition for, når der skal julehygges. Flere weekender og eftermiddage i december bliver brugt til julehygge med hjemmelavede æbleskiver og julebag. Børn vil ofte gerne deltage i julebagning, hvor man skal udstikke figurer i brunkagedej eller trille dej til pebernødder. Det kribler for at fremtrylle de klassiske julesmåkager og gøre klar til juleaften. 

Hjemmelavet julebag

 Juletid er for mange lige med hjemmebag, varme og hygge. Mange af os husker den store barndomsspænding ved at vente på at julesmåkagerne bliver færdige i ovnen, den skønne aroma og duft der spreder sig i huset og glæden ved at åbne kagedåsen for at få fat i de lækre kager. 

Tobias Hamann, vinderen af Den Store Bagedyst 2014, giver dig sin version af julen med sine 24 spiselige juleopskrifter forklædt som julepynt. Tobias Hamann har nemlig lavet sin julebog med udgangspunkt i fint julepynt gjort spiselig