Bog & idéLegetøjLEGO® Avatar

LEGO® Avatar

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner17

LEGO® Avatar™

Væk historien til live og genskab det fantastiske og eventyrlige Avatar-univers. Med LEGO® Avatar sættene er det nemt at genskabe historien med de ikoniske karakterer og genkendelige lokationer fra filmene. Byggesættene i serien LEGO® Avatar giver børn en fantastisk legeoplevelse og spændende historiemuligheder.

3 produkter
3 produkter
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyvetur
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyveturLEGO
399,95 DKK499,95 DKK
(0)
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyvetur
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA Samson
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
GLSOUTLET
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA SamsonLEGO
675,00 DKK
(0)
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA Samson
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragt
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragtLEGO
799,95 DKK899,95 DKK
(0)
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragt

LEGO® Avatar

Væk historien til live og genskab det fantastiske og eventyrlige Avatar-univers. Med LEGO® Avatar sættene er det nemt at genskabe historien med de ikoniske karakterer og genkendelige lokationer fra filmene. Byggesættene i serien LEGO® Avatar giver børn en fantastisk legeoplevelse og spændende historiemuligheder, men ligesom Avatar-filmen er LEGO® sættene i lige så høj grad egnet til voksne, der har mulighed for at finde ro og tid til fordybelse i byggeprocessen.

Avatar er nogle enormt populære film, og derfor kender mange af os allerede det særlige animerede univers med de fantastiske væsener, der kaldes Na’vi. LEGO® og Avatar har med lanceringen af LEGO® Avatar byggesættene sørget for, at der er noget for alle fans af filmen. Her finder du for eksempel byggesæt med maskiner, væsener og meget andet, som du sikkert husker fra filmene.

Køb LEGO® Avatar online

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af forskellige byggesæt fra LEGO® Avatar serien, og det er nemt at smide i kurven og købe online med det samme. Du kan også bruge vores klik og hent-funktion, hvis du selv vil hente varen i en af vores mange fysiske butikker landet over.

LEGO® Avatar giver varierede og endeløse historie- og legemuligheder. Genoplev de velkendte karakterer og ikoniske steder fra filmen med LEGO® Avatar byggesættene, der rummer spændende historier, action og legemuligheder. Modellerne er desuden dekorative og flotte til udstilling på grund af deres detaljerige udformning.