Bog & idéLegetøjLEGOLEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter

11 produkter
11 produkter
75979 LEGO Harry Potter Hedvig
TILBUD
75979 LEGO Harry Potter HedvigLEGO
299,95 DKK349,95 DKK
(0)
75979 LEGO Harry Potter Hedvig
76386 LEGO Harry Potter TM Hogwarts™: Polyjuice-eliksirfejl
76386 LEGO Harry Potter TM Hogwarts™: Polyjuice-eliksirfejlLEGO
179,95 DKK
(0)
76386 LEGO Harry Potter TM Hogwarts™: Polyjuice-eliksirfejl
76383 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: Eliksirlektion
76383 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: EliksirlektionLEGO
269,95 DKK
(0)
76383 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: Eliksirlektion
76387 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Mødet med Fluffy
KUN ONLINE
76387 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Mødet med FluffyLEGO
349,95 DKK
(0)
76387 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Mødet med Fluffy
76382 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: Forvandlingslektion
KUN ONLINE
76382 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: ForvandlingslektionLEGO
269,95 DKK
(0)
76382 LEGO Harry Potter Hogwarts-Scene: Forvandlingslektion
75969 LEGO Harry Potter Hogwarts Astronomitårnet
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
75969 LEGO Harry Potter Hogwarts astronomitårnetLEGO
899,95 DKK
(0)
75969 LEGO Harry Potter Hogwarts astronomitårnet
75968 LEGO Harry Potter Ligustervænget Nr. 4
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
75968 LEGO Harry Potter Ligustervænget nr. 4LEGO
649,95 DKK
(0)
75968 LEGO Harry Potter Ligustervænget nr. 4
75948 LEGO Harry Potter Hogwarts™-Klokketårn
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
75948 LEGO Harry Potter Hogwarts™-klokketårnLEGO
799,95 DKK
(0)
75948 LEGO Harry Potter Hogwarts™-klokketårn
76388 LEGO HARRY POTTER Besøg i Hogsmeade-landsbyen
76388 LEGO HARRY POTTER Besøg i Hogsmeade-landsbyenLEGO
749,95 DKK
(0)
76388 LEGO HARRY POTTER Besøg i Hogsmeade-landsbyen
76389 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer
76389 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Hemmelighedernes KammerLEGO
1249,95 DKK
(0)
76389 LEGO HARRY POTTER Hogwarts: Hemmelighedernes Kammer
75946 LEGO Harry Potter Turnering I Magisk Trekamp
KUN ONLINE
75255 LEGO Star Wars YodaLEGO
899,95 DKK
(0)
75255 LEGO Star Wars Yoda

LEGO Harry Potter

Væk historien til live sammen med Harry, Hermione og Ron, når I sammen drager ud på en magisk eventyrlig rejse med Harry Potter LEGO. Genskab den spændende verden, hvor heksekunster og troldmandsskab er hverdagskost, og hvor livet på Hogwarts ikke altid er det sikreste sted at opholde sig. Her sker nemlig farlige hændelser, såvel som der sker vidunderlige.

LEGO Harry Potter er flot detaljeret med velkendte designs fra filmenes univers, hvor børn og barnlige sjæle kan bygge scenerne fra filmene, genskabe fortællingerne eller fortælle nye historier ud fra egen fantasi. Find din indre heks eller troldmand frem og dyk ned i en verden af magiske fortællinger, hvor du kan blive alt fra Polyjuice ekspert, mestrer selv den sværeste besværgelse eller blive den bedste magiker i Hogwarts historie. Kæmp imod de største troldmænd og afslør de dybeste hemmeligheder, der er skjult indenfor murerne på Hogwarts. Find Hemmelighedernes Kammer, bevæg dig ud i den Forbudte skov eller kæmp i Hogwarts Storsal.

Historien om LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter er en LEGO-serie, der er baseret på filmserien Harry Potter. Første film i serien ”Harry Potter og De Vises Sten” udkom i 2001, hvor også de første 11 Harry Potter sæt blev lanceret. Yderligere blev der produceret 30 sæt mere, i forbindelse med de 4 efterfølgende film. Serien indeholder i dag alt fra figurer, fartøjer, bygninger og steder fra de største og vigtigste scener i filmene.

I sommeren 2010 blev LEGO Harry Potter 1-4 år lanceret, og senere i vinteren 2011 udkom fortsættelsen LEGO Harry Potter 5-7 år. Her blev der introduceret nye karakterer og nye områder man nu kunne bygge. LEGO præsenterede i 2018 en ny række LEGO-sæt, hvor de især satte fokus på utrolige detaljer fra filmen, der begejstrede samlere og fans i alle aldre. Det blev især tydeliggjort ved Hogwarts slottet. LEGO har ramt en bredere målgruppe, da de lancerede nye serier for 1-4 år og 5-7 år. Det gør at børnenes interesse for Harry Potter kan blomstre inden de får kendskab til bøgerne eller filmene. Samtidig med at LEGO målretter sværhedsgraden, præcist til den enkelte målgruppe.

LEGO har generelt genskabt vigtige mindeværdige elementer fra filmen, alt fra Harry Potters kamp i Hemmelighedernes kammer, besværgelseslektion til stormsvinds redning. Ej at forglemme Harry Potters første møde med tredækker-natbussen der blev en vild tur, hvor det gælder om at holde fast. Bussen drøner igennem gaderne og kan gøre sig smal som en ål, når den skal imellem to andre busser der kører tæt.

LEGO lancerer forsat nye sæt med ikoniske steder fra filmene, til børn og barnlige sjæle verdenen over, så du altid har mulighed for at udvide din magiske verden.

Harry Potters magiske univers

Harry Potter har ingen kendskab til den magiske verden, før på hans 11-års fødselsdag. Han bor hos sin moster, onkel og fætter i et lille kosteskab under trappen. Familien har gjort alt for at hemmelighedsholde magi og Hogwarts. Faktisk har de hemmeligholdt hele det magiske univers for Harry. De løj sågar overfor Harry, om hvem hans forældre var og hvad der var sket med dem. Lynet i hans pande, var ikke et tilfældigt ar. Men et mærke der symboliserer kærlighed fra hans mor, i hendes sidste tid inden hun blev myrdet af Lord Voldemort. Der sker dog besynderlige ting, da Harry bliver 11 år, ting han ikke kan forklare hvorfor sker og hvor han ikke altid er opmærksom på, at det faktisk er ham der gør det. Han kan snakke med dyr, få ting til at forsvinde, få sin tante til at blive rund som en bold og svæve væk ud over byen. Det bliver især besynderligt, da flere ugler begynder at levere breve på alle tidspunkter af døgnet, til en skole han aldrig har hørt om; Hogwarts - skolen for hekse og troldmænd. Trods familiens kamp, kommer Harry afsted til Hogwarts med Hagrids hjælp.

Inden Harry skal starte på Hogwarts, skal han først en tur forbi Diagonal Stræde sammen med Hagrid. Det bliver Harrys første rigtige møde med den magiske verden. Her skal Harry både have en tryllestav, bøger til skolen og en tur i banken, hvor han skal hente penge, fra den konto han ikke vidste han havde. Det er også her han møder sin ugle Hedwig, der bliver hans tro følgesvend, også når han ikke er på Hogwarts, men hjemme hos familien på Ligustervænget igen. Hvor han er totalt omskåret fra den magiske verden.

På Hogwarts bliver han venner med Hermione og Ron, der hjælper ham i kampen mod Lord Voldemort og hans farlige tilhængere. Det bliver en lang og farlig kamp, hvor man lærer sig selv at kende, hvem man kan stole på og ikke mindst hvem der kæmper for, at den magiske verden ikke kommer i de forkerte hænder.

Udforsk nye historier med Harry Potter

Harry Potter LEGO er en fantastisk serie til børn, da de muligvis kan genkende figurerne ud fra bog- og filmuniverset, hvor børnene med LEGO kan forsætte historien, som de kender. Men det kan også fremme deres nysgerrighed at danne nye historier ud fra deres fantasi. Hvem ved hvordan historien ville udfolde sig, hvis Draco Malfoy og Harry Potter ikke var ærkefjender, men bedste venner og derved kæmpede sammen side om side mod Lord Voldemort. Hvis fordelingshatten ikke tildelte Hermione en plads i Gryffindor, men i Slytherin og hun derved brugte hendes disciplin og viden til gavn for Lord Voldemort og Bellatrix Lestrange. Hvor Ron hellere ville bruge sin skoletid på at blive professionel Quidditch spiller i internationale kampe rundt i den magiske verden. Mulighederne er uendelige med LEGO, hvor børnene virkelig kan udforske deres kreative evner.

Ved at give børnene LEGO-sæt fra Harry Potter serien, bruger de tid væk fra skærmen. Det er et fantastisk tidsfordriv at bygge og lege med LEGO, hvor man lærer at sætte ting sammen og se tingene i en anden sammenhæng.

Køb LEGO Harry Potter online

Gå på opdagelse i udvalget af LEGO Harry Potter hos Bog & idé. Hvis du leder efter et LEGO Harry Potter tilbud, kan du tage et kig på vores store udvalg her på siden.