Bog & idéKontorPost-it

Post-it

11 produkter
11 produkter
Selvklæbende blok stick'n FSC 51x51
Selvklæbende blok stick'n FSC 51x51Post it produkter
29,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok stick'n FSC 51x51
Selvklæbende blok stick'n FSC 76x76mm
Selvklæbende blok stick'n FSC 76x76mmPost it produkter
49,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok stick'n FSC 76x76mm
BLOK KUBE/AKRYLHOLDER KULØRT
KUN KLIK & HENT
Blok kube/akrylholder kulørtPost it produkter
79,95 DKK
(0)
Blok kube/akrylholder kulørt
BLOK KUBE/AKRYLHOLDER HVID
KUN KLIK & HENT
Blok kube/akrylholder hvidPost it produkter
79,95 DKK
(0)
Blok kube/akrylholder hvid
SELVKLÆBENDE BLOK RELIEF GUL
Selvklæbende blok Relief gul 75x75 mmPost it produkter
24,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok Relief gul 75x75 mm
RELIEF SELVKLÆBENDE NOTES 5 FARVER
Relief selvklæbende notes 4 farver 75x75 mmPost it produkter
39,95 DKK
(0)
Relief selvklæbende notes 4 farver 75x75 mm
SELVKLÆBENDE BLOK RELIEF GUL
Selvklæbende blok Relief gul 125x75 mmPost it produkter
24,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok Relief gul 125x75 mm
SELVKLÆBENDE BLOK RELIEF GUL
Selvklæbende blok Relief gul 38x51 mmPost it produkter
29,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok Relief gul 38x51 mm
SELVKLÆBENDE NOTES 4 FARVER 125X75MM
Selvklæbende notes 4 farver 125x75mmPost it produkter
44,95 DKK
(0)
Selvklæbende notes 4 farver 125x75mm
SELVKLÆBENDE BLOK RELIEF S-NOTES
Selvklæbende blok Relief s-notesPost it produkter
24,95 DKK
(0)
Selvklæbende blok Relief s-notes
SELVKLÆBENDE NOTES 4 FARVER 101X101MM
Selvklæbende notes m/linjer 4 farver 101x101mm.Post it produkter
44,95 DKK
(0)
Selvklæbende notes m/linjer 4 farver 101x101mm.

Post-it

Post-it er en uundværlig lille selvklæbende lap, som er brugbar i rigtig mange situationer. De selvklæbende notes findes i den klassiske gule farve, samt et udvalg af neonfarver.  Post-it notes er verdenskendte for deres funktionalitet, og har hjulpet mange mennesker med at bevare overblikket og holde styr på arbejdsopgaver, de private aftaler, fester, møder osv. Post-it findes i mange forskellige størrelser, så uanset om din to-do liste er kort eller lang, så finder du en post it der kan indeholde det hele. Organiser dit liv med post-it notes.

De små post it er gode til at lave små noteringer i f.eks. din kalender. Så slipper du for at lave et permanent notat, men kan skrive det på den selvklæbende note, som efterfølgende kan smides ud.

Post-it til kontoret og studiet

De forskelligfarvede post it kan bruges til at organisere noter. Hvis I brainstormer i studiegruppen eller holder kreativt møde på kontoret, så kan de farveinddelte post-it bruges til at organisere efter f.eks. emne eller person. Måske skal ideer står på de orange post it og udfordringer skal stå på de gule og løsninger skrives på de grønne. Det kan også være at I på et møde i studiegruppen har brug for at organisere jeres ideer efter person således, at i hver især får en farve, så det er nemt at identificere hvem der har bidraget med hvilke ideer.

Post it til alle formål

Post-it kan også bruges til at lave personlige og kreative noter, som kan sættes på gaver og hobby projekter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan sågar pynte dine fine gaver med flotte post it notes, som vil pifte gaven lidt ekstra op.

Den nok mest geniale og anvendelige fordel ved post it er selvfølgelig det, at de kan klistre på diverse materialer. Det har en fantastisk fordel i forhold til når I f.eks. holder kreative brainstorm møder, hvor det er en fordel at hænge noterne på en tavle, glasvæg eller andet. Du behøver aldrig være nervøs for hvor du sætter dine Post-it notes – klæbematerialet efterlader ikke grimme spor og noten kan nemt fjernes.

Post it notes eller sticky notes som de også kaldes, er også geniale til at skrive en lille hurtig hilsen til f.eks. en kollega. Det kan være en simpel tak for god feedback eller ros for en veludført opgave. Det kan også være du skal give en besked til en kollega, som har forladt sin plads. Her kommer post it notes ind i billedet – du efterlader blot din besked på lappen og placerer den et godt sted på din kollegas plads.

Sæt mål med Post-it

Post it notes kan også bruges til noget så simpelt, som at skrive dine mål og ambitioner ned. Det er videnskabeligt bevist, at sandsynligheden, for at du rent faktisk gennemfører dit mål, er markant højere, hvis målet er fysik skrevet ned på papir. Så brug de flotte post it notes til at skrive dine mål ned og forhåbentligt hjælper de dig med at opnå det, du drømmer om.