Bog & idéAkemi Yamagata

Bøger skrevet af Akemi Yamagata

Læs mere om Akemi Yamagata
4 produkter
4 produkter
Den magiske rejse - en eventyrlig findebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den magiske rejse - en eventyrlig findebogAkemi Yamagata
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Den magiske rejse - en eventyrlig findebog
På opdagelse i labyrinten - en eventyrlig findebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
På opdagelse i labyrinten - en eventyrlig findebogAkemi Yamagata
265,56 DKK
Indbundet
(0)
På opdagelse i labyrinten - en eventyrlig findebog
Girafbrylluppet - en eventyrlig findebog
Girafbrylluppet - en eventyrlig findebogAkemi Yamagata
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Girafbrylluppet - en eventyrlig findebog
Måneskinsnatten
BOEGERTILSTAERKPRIS
MåneskinsnattenAkemi Yamagata
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Måneskinsnatten

Mere om Akemi Yamagata

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Akemi Yamagata. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Yamagata.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Girafbrylluppet" udgivet af Alvilda - "På opdagelse i labyrinten" udgivet af Alvilda - "Den magiske rejse" udgivet af Alvilda - "Måneskinsnatten" udgivet af Alvilda

Bøger af Akemi Yamagata

Der er fire tilgængelige udgivelser af Akemi Yamagata hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Yamagatas bøger kommer kun som indbundet. Yamagatas bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Alvilda.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Akemi Yamagatas "Girafbrylluppet"

Det er muligt at købe Akemi Yamagatas "Girafbrylluppet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alvilda.

"På opdagelse i labyrinten" af Akemi Yamagata

Hos Bog & idé er "På opdagelse i labyrinten" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Akemi Yamagata