Bog & idéAksel M. Grosen

Bøger skrevet af Aksel M. Grosen

Læs mere om Aksel M. Grosen
1 produkter
1 produkter
OMSORGSSVIGT OG OVERLEVELSE
OMSORGSSVIGT OG OVERLEVELSEAksel M. Grosen
309,95 DKK
Paperback
(0)
OMSORGSSVIGT OG OVERLEVELSE

Mere om Aksel M. Grosen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Aksel M. Grosen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Omsorgssvigt og Overlevelse". Den er publiceret af Aksel M. Grosen på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aksel M. Grosens "Omsorgssvigt og Overlevelse"

Det er muligt at købe Aksel M. Grosens "Omsorgssvigt og Overlevelse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Aksel M. Grosen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Aksel M. Grosen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel M. Grosen