Bog & idéAlastair Chisholm

Bøger skrevet af Alastair Chisholm

Læs mere om Alastair Chisholm
2 produkter
2 produkter
Dragestorm: Tom og Jernskælv
Dragestorm: Tom og JernskælvTom og Jernskælv
409,95 DKK
Hardback
(0)
Dragestorm: Tom og Jernskælv
Dragestorm: Cara og Sølvtyv
Dragestorm: Cara og SølvtyvAlastair Chisholm
409,95 DKK
Hardback
(0)
Dragestorm: Cara og Sølvtyv

Mere om Alastair Chisholm

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Alastair Chisholm. På listen nedenfor finder du de seneste af Chisholms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HUG og NAS" udgivet af Gads Børnebøger - "Prinsen og heksen og tyven og bjørnene" udgivet af Forlaget Flachs

Bøger skrevet af Alastair Chisholm

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Alastair Chisholm hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Chisholm som indbundet. Chisholms bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alastair Chisholms "HUG og NAS"

"HUG og NAS" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Prinsen og heksen og tyven og bjørnene" af Alastair Chisholm

Hos Bog & idé er "Prinsen og heksen og tyven og bjørnene" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alastair Chisholm