Bog & idéAleksejs Šnitnikovs

Bøger skrevet af Aleksejs Šnitnikovs

Læs mere om Aleksejs Šnitnikovs
1 produkter
1 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology

Mere om Aleksejs Šnitnikovs

Aleksejs Šnitnikovs har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Šnitnikovs' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels

Aleksejs Šnitnikovs' bøger

Du kan finde to bøger af Aleksejs Šnitnikovs her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Šnitnikovs som hæftet. Bøgerne af Šnitnikovs er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Introduction to Political Sociology" af Aleksejs Šnitnikovs

"Introduction to Political Sociology" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Introduction to Political Sociology" af Aleksejs Šnitnikovs

Hos Bog & idé er "Introduction to Political Sociology" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksejs Šnitnikovs