Bog & idéAlessandro Baricco

Bøger skrevet af Alessandro Baricco

Læs mere om Alessandro Baricco
0 produkter

Mere om Alessandro Baricco

Der er en del bøger skrevet af Alessandro Baricco til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bariccos seneste udgivelser.
Bøgerne fra Alessandro Baricco kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Seide" udgivet af SAGA Egmont - "Novecento" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Novecento - Die Legende vom Ozeanpianisten" udgivet af SAGA Egmont - "Oceanhavet" udgivet af Gyldendal - "Denne historie" udgivet af Gyldendal - "Silken" udgivet af Gyldendal - "Seta, ER C" i serien "Easy readers.¤Facili letture. Contemporaneo" udgivet af Alinea - "Uden blod" udgivet af Gyldendal

Mere om Alessandro Bariccos bøger

Du kan købe otte bøger af Alessandro Baricco her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Alessandro Baricco kommer i flere forskellige formater. Baricco har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Seide" af Alessandro Baricco

Det er muligt at købe Alessandro Bariccos "Seide" som lydbog. Alessandro Bariccos "Seide" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

"Novecento" af Alessandro Baricco

"Novecento" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Novecento" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Alessandro Baricco