Bog & idéAlex Kerr

Bøger skrevet af Alex Kerr

Læs mere om Alex Kerr
1 produkter
1 produkter
Living in Japan
Living in JapanAlex Kerr
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Living in Japan

Mere om Alex Kerr

Alex Kerr har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Impressionism 1860-1920". Den er publiceret af Taschen på engelsk. "Impressionism 1860-1920" er desuden en del af serien "Bibliotheca Universalis".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Impressionism 1860-1920" af Alex Kerr

Det er muligt at købe Alex Kerrs "Impressionism 1860-1920" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Bibliotheca Universalis". Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kerr, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Kerr