Bog & idéAlex Roddie

Bøger skrevet af Alex Roddie

Læs mere om Alex Roddie
2 produkter
2 produkter
Wanderlust Europe: The Great European Hike
Wanderlust Europe: The Great European HikeAlex Roddie
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Wanderlust Europe: The Great European Hike
Wanderlust Alps
Wanderlust AlpsAlex Roddie
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Wanderlust Alps

Mere om Alex Roddie

Du kan kun finde en enkelt bog af Alex Roddie her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Wanderlust Europe: The Great European Hike". Det er Gestalten, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alex Roddies "Wanderlust Europe: The Great European Hike"

Det er muligt at købe Alex Roddies "Wanderlust Europe: The Great European Hike" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Gestalten.

Endnu en af Alex Roddie fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Roddie