Bog & idéAlex Stewart

Bøger skrevet af Alex Stewart

Læs mere om Alex Stewart
1 produkter
1 produkter
Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'
Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'Alex Stewart
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'

Mere om Alex Stewart

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Alex Stewart. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Stewart.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'" udgivet af Cicerone - "Peddars Way & Norfolk Coast Path: Knettishall Heath to Cromer" i serien "British Walking Guides" udgivet af Trailblazer

Bøger af Alex Stewart

Der er to tilgængelige udgivelser af Alex Stewart hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Stewarts bøger som hæftet. Bøgerne af Stewart er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Stewarts "Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'"

Det er muligt at købe Alex Stewarts "Kilimanjaro: Ascent preparations, practicalities and trekking routes to the 'Roof of Africa'" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Cicerone.

"Peddars Way & Norfolk Coast Path: Knettishall Heath to Cromer" af Alex Stewart

"Peddars Way & Norfolk Coast Path: Knettishall Heath to Cromer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "British Walking Guides". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Trailblazer.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Stewart