Bog & idéAlexander Kjerulf

Bøger skrevet af Alexander Kjerulf

Læs mere om Alexander Kjerulf
4 produkter
4 produkter
Happy Hour fra 8 til 16
BOEGERTILSTAERKPRIS
Happy Hour fra 8 til 16Alexander Kjerulf
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Happy Hour fra 8 til 16
Happy Hour fra 8 til 16
Happy hour fra 8 til 16Alexander Kjerulf
109,95 DKK
EBOG
(0)
Happy hour fra 8 til 16
Arbejdsglæde på 6 uger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsglæde på 6 ugerAlexander Kjerulf og Jon Kjær Nielsen
89,96 DKK
Paperback
(0)
Arbejdsglæde på 6 uger
Arbejdsglæde på 6 uger
Arbejdsglæde på 6 ugerAlexander Kjerulf
99,95 DKK
EBOG
(0)
Arbejdsglæde på 6 uger

Mere om Alexander Kjerulf

Hvis du søger en bog af Alexander Kjerulf, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjerulf.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Alexander Kjerulfs bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hurra, der er krise" udgivet af Gads Forlag - "Leading with happiness" udgivet af Woohoo - "Happy hour fra 8 til 16" udgivet af Jyllands-Posten - "Hurra, der er krise" udgivet af Gad - "Arbejdsglæde på 6 uger" udgivet af Libris Media Aps - "Arbejdsglæde på 6 uger" udgivet af Forlaget Libris - "Happy Hour fra 8 til 16" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Alexander Kjerulf

Alexander Kjerulf har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kjerulfs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kjerulf er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hurra, der er krise" af Alexander Kjerulf

"Hurra, der er krise" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Leading with happiness" af Alexander Kjerulf

"Leading with happiness" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Woohoo.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Kjerulf