Bog & idéAlexander Mayah Larsen

Bøger skrevet af Alexander Mayah Larsen

Læs mere om Alexander Mayah Larsen
2 produkter
2 produkter
Kongen leve
Kongen leveAlexander Mayah Larsen
79,95 DKK
EBOG
(7)
Kongen leve
Kongen leve
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kongen leveAlexander Mayah Larsen
141,06 DKK
Hæftet
(8)
Kongen leve

Mere om Alexander Mayah Larsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Alexander Mayah Larsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Larsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongen leve" udgivet af Gyldendal - "Kongen leve" udgivet af Gyldendal

Mere om Alexander Mayah Larsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Alexander Mayah Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Alexander Mayah Larsen fås i flere formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kongen leve" af Alexander Mayah Larsen

Hos Bog & idé er "Kongen leve" tilgængelig som ebog. "Kongen leve" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kongen leve" af Alexander Mayah Larsen

Hos Bog & idé er "Kongen leve" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Mayah Larsen