Bog & idéAlexander Rozental

Bøger skrevet af Alexander Rozental

Læs mere om Alexander Rozental
2 produkter
2 produkter
Dansen på deadline
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansen på deadlineAlexander Rozental
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansen på deadline
Dansen på deadline
Dansen på deadlineAlexander Rozental
109,95 DKK
EBOG
(0)
Dansen på deadline

Mere om Alexander Rozental

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Alexander Rozental. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rozental.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansen på deadline" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Dansen på deadline" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Alexander Rozental

Der er to tilgængelige bøger af Alexander Rozental hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Alexander Rozental bøger i flere forskellige formater. Rozentals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansen på deadline" af Alexander Rozental

Hos Bog & idé er "Dansen på deadline" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Dansen på deadline" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Alexander Rozental "Dansen på deadline"

Hos Bog & idé er "Dansen på deadline" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Rozental