Bog & idéAlison Jay

Bøger skrevet af Alison Jay

Læs mere om Alison Jay
1 produkter
1 produkter
På jagt efter i går
På jagt efter i gårAlison Jay
389,95 DKK
Indbundet
(0)
På jagt efter i går

Mere om Alison Jay

Der er bare én bog af Alison Jay tilgængelig hos Bog & idé. Det er "1 2 3 barnets første tællebog". Det er Klematis, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alison Jays "1 2 3 barnets første tællebog"

Det er muligt at købe Alison Jays "1 2 3 barnets første tællebog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.

Dette er en også en skøn bog fra Jay, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alison Jay