Bog & idéAllan Larsen

Bøger skrevet af Allan Larsen

Læs mere om Allan Larsen
1 produkter
1 produkter
Ledelsessystemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedelsessystemerAllan Larsen
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelsessystemer

Mere om Allan Larsen

Allan Larsen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Natur Teknik GRØN Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." udgivet af GO Forlag - "Natur Teknik GRØN - Lærerens Håndbog" i serien "Natur/teknik i 3.-6. klasse" udgivet af GO Forlag - "Natur Teknik GRØN - Elevbog" udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Allan Larsen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Allan Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Allan Larsen bøger i udvalgte formater. Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: GO Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Natur Teknik GRØN Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." af Allan Larsen

"Natur Teknik GRØN Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

Allan Larsen "Natur Teknik GRØN - Lærerens Håndbog"

Hos Bog & idé er "Natur Teknik GRØN - Lærerens Håndbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Natur/teknik i 3.-6. klasse". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Larsen