Bog & idéAllan Leth Frandsen

Bøger skrevet af Allan Leth Frandsen

Læs mere om Allan Leth Frandsen
4 produkter
4 produkter
Bajeren kommer
Bajeren kommerAllan Leth Frandsen
129,95 DKK
Indbundet
(2)
Bajeren kommer
Bajeren kommer
Bajeren kommerAllan Leth Frandsen
79,95 DKK
EBOG
(2)
Bajeren kommer
Bajeren kommer
Bajeren kommerAllan Leth Frandsen
89,95 DKK
EBOG
(2)
Bajeren kommer
Bajeren kommer
Bajeren kommerAllan Leth Frandsen
89,95 DKK
Lydbog
(2)
Bajeren kommer

Mere om Allan Leth Frandsen

Der er en del bøger skrevet af Allan Leth Frandsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En by vokser til " udgivet af Historisk Forening for Herning Kommune - "Når ti kroner batter" udgivet af Herning Missionshotel Stout

Allan Leth Frandsens bøger

Allan Leth Frandsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Allan Leth Frandsen bøger i udvalgte formater. Frandsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Allan Leth Frandsens "En by vokser til "

Det er muligt at købe Allan Leth Frandsens "En by vokser til " som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historisk Forening for Herning Kommune, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Når ti kroner batter" af Allan Leth Frandsen

Det er muligt at købe Allan Leth Frandsens "Når ti kroner batter" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Herning Missionshotel Stout.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Leth Frandsen