Bog & idéAllan Næs Gjerding

Bøger skrevet af Allan Næs Gjerding

Læs mere om Allan Næs Gjerding
1 produkter
1 produkter
Innovatørens håndbog
Innovatørens håndbogJens Kugle
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovatørens håndbog

Mere om Allan Næs Gjerding

Der findes flere forskellige bøger fra Allan Næs Gjerding tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gjerdings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Ledelse i moderne organisationer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Allan Næs Gjerding

Du kan bestille tre bøger af Allan Næs Gjerding her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Allan Næs Gjerding bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gjerding er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Allan Næs Gjerdings "Innovatørens håndbog"

"Innovatørens håndbog" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Allan Næs Gjerding "Innovatørens håndbog"

Endnu en af Allan Næs Gjerding skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Næs Gjerding