Bog & idéAllan Stevn Bach

Bøger skrevet af Allan Stevn Bach

Læs mere om Allan Stevn Bach
2 produkter
2 produkter
Fra lydighed til lydhørhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra lydighed til lydhørhedJytte Birk Sørensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra lydighed til lydhørhed
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDPAllan Stevn Bach
422,96 DKK
Paperback
(0)
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP

Mere om Allan Stevn Bach

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Allan Stevn Bach. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bach.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo - "Mønsterbrydning i et ICDP-perspektiv" i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo

Allan Stevn Bachs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Allan Stevn Bach hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Allan Stevn Bach kommer i flere formater. Bachs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Allan Stevn Bachs "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP"

Det er muligt at købe Allan Stevn Bachs "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" som e-bog. Med "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mønsterbrydning i et ICDP-perspektiv" af Allan Stevn Bach

Hos Bog & idé er "Mønsterbrydning i et ICDP-perspektiv" tilgængelig som pdf. Endnu en af Allan Stevn Bach fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Pædagogik og udvikling". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Stevn Bach