Bog & idéAllan Uhre Hansen

Bøger skrevet af Allan Uhre Hansen

Læs mere om Allan Uhre Hansen
1 produkter
1 produkter
Jeg er sprog
Jeg er sprogAllan Uhre Hansen
439,95 DKK
Hæftet
(1)
Jeg er sprog

Mere om Allan Uhre Hansen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Allan Uhre Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er sprog" udgivet af Systime - "Jeg er sprog" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Allan Uhre Hansen

Allan Uhre Hansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hansens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Systime.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg er sprog" af Allan Uhre Hansen

"Jeg er sprog" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Allan Uhre Hansen "Jeg er sprog"

Det er muligt at købe Allan Uhre Hansens "Jeg er sprog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Uhre Hansen