Bog & idéAlmedina Bajramovic Boskailo

Bøger skrevet af Almedina Bajramovic Boskailo

Læs mere om Almedina Bajramovic Boskailo
1 produkter
1 produkter
DET LETTE VALG
BOEGERTILSTAERKPRIS
DET LETTE VALGAlmedina Bajramovic Boskailo
207,46 DKK
Indbundet
(0)
DET LETTE VALG

Mere om Almedina Bajramovic Boskailo

Der findes flere bøger skrevet af Almedina Bajramovic Boskailo tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Boskailos nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det søde valg" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det lette valg" udgivet af mellemgaard

Mere om Almedina Bajramovic Boskailos bøger

Der er to tilgængelige bøger af Almedina Bajramovic Boskailo hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Boskailos bøger som indbundet. Boskailos bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Almedina Bajramovic Boskailos "Det søde valg"

Det er muligt at købe Almedina Bajramovic Boskailos "Det søde valg" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Almedina Bajramovic Boskailo "Det lette valg"

Det er muligt at købe Almedina Bajramovic Boskailos "Det lette valg" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Almedina Bajramovic Boskailo