Bog & idéAmara Lakhous

Bøger skrevet af Amara Lakhous

Læs mere om Amara Lakhous
1 produkter
1 produkter
Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civilisationssammenstød over en elevator på piazza VittorioAmara Lakhous
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio

Mere om Amara Lakhous

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Amara Lakhous. Bogen har titlen "Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio". Den er udgivet af Palomar på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio" af Amara Lakhous

"Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Palomar, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Amara Lakhous fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amara Lakhous